Uw gevel,
onze ambacht

Gevelreiniging: een facelift voor uw pand

De bezoekers van uw pand tegen een schone of vervuilde gevel laten aanlopen? Een vraag met een voor de hand liggend antwoord natuurlijk. Het gaat bij het gevelonderhoud van uw pand echter niet alleen om een visuele opwaardering. Gevelreiniging zorgt ook voor de conditieverbetering van  de gevel en het voeg- en metselwerk.

Innovatieve gevelreinigingsmethoden

Voor het reinigen van gevels heeft Van Bommel Gevelgroep een zelfstandig opererende afdeling. Hierin staat het reinigen van gevels - met respect voor de authentieke materialen, in harmonie met de directe omgeving en binnen de huidige milieunormen - centraal.

Het uitgangspunt hierbij is dat ieder object een geschikte behandeling krijgt: een historisch belangrijk gebouw heeft vanuit het oogpunt van monumentenzorg een andere reinigingsmethode nodig dan een vervuild kantoor- of woongebouw uit de zestigerjaren.

De nieuwste technieken

De huidige gecompliceerde milieuwetgeving en de in snel tempo ontwikkelende nieuwe reinigingstechnieken vereisen alertheid in de toe te passen methodes. De nieuwe generatie reinigingsapparatuur en -middelen waar Van Bommel Gevelgroep mee werkt voldoen aan alle eisen. Van Bommel Gevelgroep maakt vrijwel ieder vervuild oppervlak een optimale, milieu – en economisch verantwoorde wijze schoon. 

Van Bommel Gevelgroep staat altijd vooraan zodra er nieuwe reinigingsmethoden binnen de branche worden geïntroduceerd. Hierdoor hebben we in een halve eeuw tijd ervaring opgedaan in uiteenlopende technieken: de ontwikkeling van het opschuren en kleuren van gevels, een diversiteit aan chemische behandelingsmethoden, straaltechnieken en de huidige geavanceerde reinigingsmethoden.