Uw gevel,
onze ambacht

Meesters in gevelrenovatie, -restauratie en -reiniging

Als u Van Bommel Gevelgroep inschakelt voor de renovatie, restauratie of reiniging van uw gevel dan bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. De goed opgeleide vaklieden zetten al hun kwaliteiten en kennis in om uw pand in al zijn volle glorie te herstellen.

Verschillend vakmanschap onder een dak

Voor alle disciplines met betrekking tot herstel van steenachtig materiaal heeft Van Bommel Gevelgroep de kennis en het vakmanschap in huis. Met andere woorden: natuursteen, beton, granitowerk, voeg- en metselwerk, natuur- en kunststenen ornamenten en pleisterwerk worden door Van Bommel Gevelgroep met uiterste zorgvuldigheid in originele of verbeterde staat gerestaureerd.

Meesters in gevelrenovatie

Van Bommel Gevelgroep heeft een vast en langdurig samenwerkingsverband met een aantal gerenommeerde bedrijven op verschillende vakgebieden. Als er een timmerman, loodgieter, schilder of andere specialist nodig is om het project volledig naar wens af te ronden schakelt Van Bommel Gevelgroep een vertrouwde partij in. Alle benodigdheden voor het project blijven zo in één hand. Wat voor u een aanzienlijke besparing in tijd en geld oplevert. Vanaf de allereerste kennismaking tot en met de laatste handeling heeft u één aanspreekpunt.